Video naar DVD - FOTO & FILM - Bart Van Lerberghe te Diksmuide
16219
page-template-default,page,page-id-16219,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Video naar DVD

Geef oude video’s een tweede leven !

  • Digitaliseren van oude tapes.
  • Alle courante videoformaten.
  • Wordt geschreven naar DVD of HD.

Misschien heb je nog oude videocassettes met kostbare herinneringen op zolder liggen.  De camera’s en recorders om deze te lezen worden steeds zeldzamer.  Hoog tijd dus om de tapes te laten overzetten ! We zetten zelf alle courante videoformaten over op DVD. Dus zowel de grote VHS cassettes als de kleine camera cassetjes van de types VHS-C, 8mm, Hi8, Digital8 en MiniDV.  We kunnen ook video van een sd kaartje naar DVD copiëren.

Op een DVD past 2 uur beeldmateriaal.  Indien nodig kunnen we het beeldmateriaal over meerdere DVD’s verdelen.  Verder nemen we de beelden over zoals ze op de tape staan.  We doen niet aan beeldmontage.

Indien gewenst kunnen we het beeldmateriaal ook naar een externe HD copiëren, bijvoorbeeld in MP4 of MOV formaat.  Dit is vooral interessant als je de beelden later nog wil monteren of bewerken.

 

Alle bovenstaande digitaliseringen doen we zelf in eigen huis.  Voor het overzetten van nog oudere filmspoeltjes zoals Super 8, Single 8 of normaal 8 kun je ook bij ons terecht, maar we doen beroep op een collega, die beter uitgerust is om dit op een professionele manier te doen.