Geschenkbon - FOTO & FILM - Bart Van Lerberghe te Diksmuide
15
page-template-default,page,page-id-15,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Geschenkbon

Soms is geven leuker dan krijgen…

  • Leuk voor familiefoto, valentijn, moederdag, …
  • Een waardebon kan vanaf elk bedrag
  • Kan ook per mail besteld worden

Maar als je een cadeautje geeft wil je er wel zeker van zijn dat het het juiste cadeautje is.  Ook al heeft oma of mama reeds alles, van één ding hebben ze nooit genoeg : Met mooie foto’s van de kinderen of kleinkinderen maak je ze zielsgelukkig.  En elk liefje is in de wolken met een Valentijn-photoshoot.

Je kunt ervoor opteren om de photoshoot zelf te boeken en zelf de foto op het gewenste formaat te bestellen.  Dan is de verrassing misschien groter.

Een geschenkbon heeft het voordeel dat alles gekozen kan worden door de persoon zelf en dat er zo geen kans is op een verkeerde keuze of een verkeerd formaat. Bovendien is er geen deadline, zodat er niets hals over kop moet gemaakt worden.
Een geschenkbon heeft nog een voordeel : Het komt er eindelijk van. Veel gezinnen willen een mooie gezinsfoto, maar dat wordt steeds maar uitgesteld. Met een geschenkbon kom je er gemakkelijker aan toe.

Geschenkbonnen zijn er voor elke prijs. Een standaard photoshoot kost 150 euro, maar je kunt er natuurlijk meteen een canvas bij geven. Of je kunt een waardebon geven voor bijvoorbeeld 50 euro, vrij te besteden in onze winkel. De bonnen kunnen gebruikt worden voor alles wat we in onze winkel aanbieden.

Een waardebon kan ook per mail besteld worden of via onze contactpagina. Na betaling wordt de bon thuis gebracht door je postbode,