Fotofun bedrukking - FOTO en FILM - Bart Van Lerberghe te Diksmuide
15438
page-template-default,page,page-id-15438,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Fotofun bedrukking

We bedrukken allerlei geschenkjes met je eigen foto!

  • Zeer snel klaar.
  • Persoonlijke bedrukking.
  • Eigen ontwerp mogelijk.

We bedrukken allerlei geschenkartikelen met de sublimatie druktechniek.

Sublimatie bedrukking is een techniek waarbij een digitaal bestand met een speciale printer en  inkt geprint wordt.  Vervolgens wordt deze print, onder hoge druk en temperatuur, in het oppervlak van het te bedrukken product aangebracht.
Doordat de print onder het oppervlak zit kan het niet afschilferen of afgewassen worden.  Omdat de inkt er niet overheen ligt kan er enkel op wit of op zeer lichte kleuren gedrukt worden.  De bedrukbare producten hebben een speciale coating die ervoor zorgt dat de bedrukking in het product wordt opgenomen, daarom kan er niet op eigen meegebrachte producten gedrukt worden.
We kunnen digitale fotobestanden gebruiken voor deze bedrukking, of een bestand opmaken in photoshop – bijvoorbeeld met tekst.  Ook kunnen we papieren foto’s, tekeningen, negatieven en dia’s inscannen.  Deze worden dan verwerkt tot een afdrukbaar bestand.