Diensten
16277
page-template-default,page,page-id-16277,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Diensten

Wat kunnen wij voor u doen ?
Pasfoto

Je kunt bij ons terecht voor officiële pasfoto’s, klaar in 2 minuten.  Je hoeft geen afspraak te maken.  Steeds met preview zodat je ziet hoe je erop staat.  Na goedkeuring drukken we de foto af.  We maken ook de speciale formaten voor U.S.A en India.

Fotoshoot

Een professionele foto blijft een leven lang mooi.  Wij maken een fotoshoot die de tijd trotseert door de eenvoudige, zuivere stijl.  Meer voorbeelden vind je in onze portfolio op deze website of op onze facebook pagina.  Als je wil weten hoe het in zijn werk gaat klik je hieronder.

Drukwerk

We ontwerpen originele kaartjes voor allerhande gelegenheden, zoals geboortekaartjes, uitnodigingen voor feesten, menu’s voor op de feesttafel, aankondigingen voor een huwelijk.  Steeds op maat gemaakt en met zorg afgedrukt.

Kaders kiezen

In onze winkel zijn er heel wat kaders op voorraad in standaardmaten van 10 x 15 cm tot 70 x 100 cm.  We helpen met kiezen en kaderen de foto meteen in.  Mocht je nog meer keuze willen, kun je een kijkje nemen op de website van kaderfabrikant Deknudt.

Fotokiosk

Op ons nieuw intake station kun je zelf (of met onze hulp) een bestelling foto’s ingeven.  Dit kan rechtstreeks van je fototoestel of smartphone, van een usb-stick en nog veel meer…  De foto’s kunnen nadien nog bewerkt worden, voor het afdrukken.

Foto’s direct klaar !

De bestelde foto’s worden direct afgedrukt op ons nieuwe Epson Drylab.  Alle mogelijke formaten van 9×13 cm tot 20×30 cm.  Er is keuze uit 3 soorten papier: Glanzend, Lustre of Mat.  De foto’s zijn direct klaar en van schitterende kwaliteit.

Grote formaten

We printen ook op reuzegroot formaat.  Foto’s van 1 op 2 meter zijn geen probleem.  Er is keuze tussen verschillende formaten en papiersoorten.  Doordat we alles zelf doen kunnen we zorgen voor de beste kwaliteit en kort op de bal spelen.

Fotofun bedrukking

Je kunt kiezen uit tientallen geschenkartikelen, die worden voorzien van een persoonlijke bedrukking. Voor het bedrukken gebruiken we de service van Spector. Kom naar onze winkel met je foto’s en wij doen de rest. Met zo’n persoonlijk geschenk ben je op elk feest welkom !

Productfoto’s

Een product aanbieden op het web begint met een goede foto.  Omdat we zelf zagen dat er op 2dehands.be zoveel zaken aangeboden worden met superslechte foto’s bieden we de mogelijkheid deze foto voor u te maken.  Zo gaat de verkoop veel vlotter.

Scannen & bijmaken

Liggen er op zolder nog dia’s die je niet meer kunt projecteren ? Of negatieven ? Met onze Frontier scanner kunnen we die inscannen zodat je de beelden kunt gebruiken voor fotoboeken, presentaties, enz… Ook papieren foto’s kunnen we scannen en indien nodig bijwerken.

Video op DVD

Heb je nog oude video’s met dierbare herinneringen ?  Laat ze door ons op DVD zetten, dan kan je er weer van genieten ! We copiëren zowel de grote VHS cassettes als kleine cameracassetjes VHS-C, 8mm, HI8, Digital8 en MiniDV.

Spector bestelling

Je kunt bij ons de bestellingen afhalen die je online plaatst bij spector.be.  We sturen steeds een mail om te laten weten dat je bestelling aangekomen is.  Je voordeel ?  Je betaalt geen verzendingskosten en je kunt op onze ondersteuning rekenen.

De recentste foto-voorbeelden,

projecten en promoties vind je

op onze facebook pagina.